1. Mittaa seinä ja suunnittele

Suunnittelu nopeuttaa työtä. Mittaa seinät ja suunnittele laattojen asettelu. Ensimmäinen rivi on hyvä tehdä vatupassin avulla suoraan. Jos laattajako ei mene tasan, suunnittele laattojen leikkaus etukäteen. Muista ottaa saumavälit mukaan mittoihin. Kokonaiset laatat näkyvimmille paikoille ja leikatut mahdollisimman huomaamattomiin paikkoihin. Ks. asennusohje

 

2. Liimaa laatat seinään kiinni

WALL+ -sisustuslaatta on helppo ja nopea kiinnittää asennusliimalla. Liimasuositukset löydät asennusohjeista. Voit jättää laattojen väliin pienen saumaus raon tai asentaa laatat kiinni toisiinsa eli puskuun. Muista kuitenkin katsoa asennusohjeista ohjeet liikuntasaumojen tekoon. Kun työstät tai leikkaat laattaa, niin tue laattaa hyvin. Laattoja tulee käsitellä kaksin käsin. 

 

3. Viimeistele WALL+ -seinäsi

Kun sisustuslaatat on liimattu seinään kiinni, niin voit viimeistellä seinäsi täyttämällä saumaraot akryylimassalla. Voit käyttää myös silikonia. Jos haluat, voit myös maalata seinän, jos haluat, Muista, ettei maali tartu välttämättä silikoniin. Asennusohjeista löydät tietoa saumauksesta. Kun saumakohdat ovat kuivuneet, voit pyyhkiä seinän märällä nukkaamattomalla liinalla.. 

 
 

 

Lataa tästä ohjeita ja sertifikaatit

  • Mallikohtaiset asennusohjeet voit ladata TÄSTÄ (AALTO, LIUSKE, TÄHTI ja PUU -malleille)
  • CE-merkin perusmallistolle voit ladata TÄSTÄ
  • Jos haluat maalata WALL+ -sisustuslaattoja, maalausohjeet voit ladata TÄSTÄ (Tulossa!)
  • Jos tarvitset apua asentamisessa, voit soittaa 020 734 1240 tai laittaa mailia info@wallplus.fi, niin autamme mielellämme.