Etusivu     Asennus     Miksi WALL+?     Jälleenmyyjät     Ota yhteyttä

 
 
Design from Finland WALL+
 
 

Uuden sukupolven sisustuslaatat ovat monikäyttöisiä. 

Kaupoissa nyt ONE -mallisto. Laattakoko 50x60cm (Tähti-malli 45x60cm). Myyntipakkauksessa 1.5m2 (Tähti 1.35m2)

 
 
 

Mikä on WALL+?

WALL+ on suomalainen pintamateriaalien konsepti ja rekisteröity tuotemerkki. Tuotantomme sijaitsee Salossa ja yhtiön kotipaikka on Helsinki. Ensimmäinen mallistomme on nimeltään One, joka pitää sisällään uuden sukupolven sisustuslaattoja. Jo vuonna 2013 sisustustoimittajat valitsivat WALL+:n yhdeksi Suomen mielenkiintoisimmista sisustustuotteista (Toimittajien Tusina). Uuden sukupolven sisustuslaatat ovat monikäyttöisiä, sillä voit käyttää niitä kuivissa tiloissa, keittiöissä ja märkätiloissa. Niillä voi korvata mm. kaakeleita ja voit asentaa niitä myös kaakeleiden ja muiden materiaalien päälle helposti liimalla. Sisustuslaattamme ovat kovaa puukomposiittia, joka on läpivärjätty umpilaatta. Sitä voi maalata ja se kestää vettä. Voit muutamassa tunnissa muuttaa kotisi ilmettä, ilman aikaisempaa remonttikokemusta.

Koti kertoo paljon omistajistaan. Sisustus on kuin persoonallisuutemme jatke. Mieti läheisiäsi ja heidän kotiaan, niin saatat olla samaa mieltä kanssamme. Mielestämme upea sisustus on kaukaa laadukkaan ja harmonisen näköinen, mutta läheltä katsottuna mielenkiintoinen ja aisteja herättelevä. Juuri niin kuin ihmispersoonatkin. Sisustus, joka positiivisesti pakottaa tutkimaan lisää, on mielestämme onnistunut. WALL+ -sisustuslaatat sopivat harmoniseen sisustamiseen, mutta toisaalta niiden yksityiskohtainen muotoilu herättää aisteja läheltä katsottuna. Sisustuslaatoistamme voidaan tehdä myös todella värikkäitä ja luoda sisustukseesi jotain repäisevää. Voit sahata niitä haluamaasi muotoon ja käyttää mielikuvitustasi. Otamme mielellämme vastaan kuvia rakentamastasi WALL+ -seinästä.

 Voit ladata sähköisen esitteen TÄSTÄ

 

Asenna itse tai tilaa asennus. Muuta kotisi ilmettä muutamassa tunnissa.

 

1. Mittaa seinä ja suunnittele

Suunnittelu nopeuttaa työtä. Mittaa seinät ja suunnittele laattojen asettelu. Ensimmäinen rivi on hyvä tehdä vatupassin avulla suoraan. Jos laattajako ei mene tasan, suunnittele laattojen leikkaus etukäteen. Muista ottaa saumavälit mukaan mittoihin. Kokonaiset laatat näkyvimmille paikoille ja leikatut mahdollisimman huomaamattomiin paikkoihin. Ks. asennusohje

 

2. Liimaa laatat seinään kiinni

WALL+ -sisustuslaatta on helppo ja nopea kiinnittää asennusliimalla. Liimasuositukset löydät asennusohjeista. Voit jättää laattojen väliin pienen saumaus raon tai asentaa laatat kiinni toisiinsa eli puskuun. Muista kuitenkin katsoa asennusohjeista ohjeet liikuntasaumojen tekoon. Kun työstät tai leikkaat laattaa, niin tue laattaa hyvin. Laattoja tulee käsitellä kaksin käsin. 

 

3. Viimeistele WALL+ -seinäsi

Kun sisustuslaatat on liimattu seinään kiinni, niin voit viimeistellä seinäsi täyttämällä saumaraot akryylimassalla. Voit käyttää myös silikonia. Jos haluat, voit myös maalata seinän, jos haluat, Muista, ettei maali tartu välttämättä silikoniin. Asennusohjeista löydät tietoa saumauksesta. Kun saumakohdat ovat kuivuneet, voit pyyhkiä seinän märällä nukkaamattomalla liinalla.. 

 
 

 

Lataa tästä ohjeita ja sertifikaatit

  • Mallikohtaiset asennusohjeet voit ladata TÄSTÄ (AALTO, LIUSKE, TÄHTI ja PUU -malleille)
  • CE-merkin perusmallistolle voit ladata TÄSTÄ
  • Jos haluat maalata WALL+ -sisustuslaattoja, maalausohjeet voit ladata TÄSTÄ (Tulossa!)
  • Jos tarvitset apua asentamisessa, voit soittaa 020 734 1240 tai laittaa mailia info@wallplus.fi, niin autamme mielellämme.

Miksi kannattaa valita WALL+ ?

Innovatiivinen puukomposiittimme on kovaa kuin kivi. 100% uusiokäytettävä turvallinen materiaali.

Kiinnitetään liimalla tai saneerauslaastilla eikä sirpaloidu sahatessa. Voidaan porata reikiä ja päälle voi maalata.

 

Kehitystyö ja tuotanto tapahtuu Suomessa. Kotimaisuus on erittäin tärkeää.

Keveyden vuoksi asentaminen ja kuljetus on helpompaa.

Sopii hyvin keittiön välitiloihin ja suihkuihin. Puhdistettavissa kaikilla pesuaineilla (huom. jos laatta on sävytetty maalilla, niin varmista puhdistettavuus maalin valmistajalta).

WALL+ -sisustuslaatta ei halkea kovistakaan iskuista, kun se on kiinnitetty seinään ohjeiden mukaisesti.

 
 
 
 
 
 

Kaikissa asioissa voit olla yhteydessä WALL+ infoon puhelimella 020 734 1240 tai sähköpostilla info@wallplus.fi

Myynnin  sähköpostiosoite on myynti@wallplus.fi

Nopeat vastaukset Facebookin kautta lähetettyihin viesteihin. Löydät meidät www.facebook.com/wallplus.fi osoitteesta. Käytä "LÄHETÄ VIESTI" -painiketta.

WALL+ tuotanto sijaitsee Salossa, Satamakatu 5:ssä. Pääpaikkamme on Helsinki, mutta emme ole avanneet vielä asiakastiloja. 

WALL+ jälleenmyyjät löydät TÄÄLTÄ